random tankar

Haha detta kommer bli några random tankar som jag har. Varför jag skriver på denna är egentligen för att ingen ska läsa. 
 
Ibland så tänker jag i uppsatsform, undrar om fler gör det. Förmodligen då vi är miljarder männsikor i världen. Så tänkte skriva detta i uppsatsform för det är roligare. Eller halft uppsatsform, inte egentligen men errkans uppsatsform haha. 
 
Igår så tänkte jag på handstilar, jag har i grunden en väldigt ful handstil. Då börjde jag fundera på om det handlar om gener, kön eller bara otur. Alltså jag skriver väldigt fult. Inte med mening men jag vill skriva väldigt snabbt. Då slog det mig (kanske i förnekelse för min dåliga handstil) men att dom man säkert vet skriver fult är läkare. Det är ju en sak som alla säger och som verkligen stämmer. Det är inte många läkare som man kan läsa exakt vad dom har skrivit. Så kanske, bara kanske är det för att vi är för smarta (hahah, hybrisen är enorm här). Nämen lyssna nu, doktorer studerar ju ca 5? 7? år. Och antalet bokstäver dom har skrivit på papper måste vara några enorma mängder. Så varför skriver dom fult? 
Kan det möjligtvis vara så att tankarna flyger för fort för dom, oss?
Att man redan är inne på vad man ska skriva efter det ord man egentligen skriver. Att det kanske handlar om tankesättet. Att man inte fokuserar på att skriva det ord man skriver utan att man bara tänker på vad som kommer sen. Det är det sättet jag skulle föredra att tänka på då det bara bevisar på smarthet. Hahah ja. Vi säger att det är så. 
 
Over and OuT. 
Error