Traska traska traska

Allt med flyget och kontrollerna gick bra,  (nu kan man pusta ut). Sedan traskade vi ut i den varma solen, vi bodde tydligen tillräckligt nära för att gå till vårt hotell. Jaa.. Påminn mig att inte lita på Jockes definition av nära. Efter en och en halvtimmas traskande med tunga väskor så var det dags för en cola på donken. Aldrig har jag uppskattat en Cola så mycket. 
Sedan var det bara några kvartar kvar tills vi var framme. Jocke hade då redan hunnit bränna sig och få färg hah. 

Vi har tagit igen våra sovtimmar nu ett tag och ska nu ut på middagsjakt då klockan är halv 6 här. (MIDDAG HALV 6, hjälpas)
Haha nä men livet här är gott och vi får se vad som väntar imorgon. Hejdå!

Framme i Australien






Kina, Shanghai

Efter 11 timmar är vi nu i Shanghai. Och jag kan med glädje meddela att man fick se och välja film själv på planet, hann även med mycket sovande heh. Vi fick också mat på planet som verkligen slog alla dåliga rykten om flygplansmat. Hejja! Nervositeten slog dock till när planet (som var det största jag någonsin åkt i) började få för sig att köra i luftbubblor så de skakade helt sjukt mycket. 
Annars då, ja shanghais flygplats var lite märklig, mycket kinesiska som varken jag eller min partner förstod ett dugg av. 
Men på något sjukt sätt så lyckades vi ta oss till gaten. Nu är det bara "några få" timmar kvar tills vi befinner oss i Sydney. Längtar redan till maten på flyget. Hejdå! 


Hahaha, jag hade också en katt bredvid mig på planet.
Söt


Paris

Halloj! 
Nu är vi på flygplatsen i Paris och allt har gått bra. Denna flygplats är så stor att man åker tunnelbana mellan terminalerna, sjukt men sant. Vi har också åkt på vad som måste vara världens iallafall topp 10 längsta rulltrappa. Väldigt trevligt och knäppte sjävklart en bild. 
Fast denna var förresten bara en rulltrappa. Hah ops. 
Ha en bra kväll, vi har bara 21 timmar kvar i flygplan vi, och jag hoppas med alla fingrar och tår jag har att det finns sånna hära filmer på sittplatserna så man får välja. Alla som känner mig vet att jag äääälskar filmer. 
Hejdå på franska. Au revnåt. 


Stockholm nu

"Nu äre fan bråttom" - JH2015
En timma på oss att äta, och ni som känner Jocke vet att det tar tid.. Inte i klass med hans kompis Anders men ändå, det tar tid. Men efter endast 15 minuter var vi klara och begav oss mot gaten, i förbigåendet så ögonshoppade vi även litegrann. Eller iallafall jag. 
Jocke sitter och drömmer om att vi får åka propellerplan, jag drömmer om att komma fram haha. 
Vi ses vänner! 



Hejdå Skellefteå




13 ynka dagar kvar

Som sagt, 13 dagar. Jobbar iprincip varje dag tills dess, men klagar ej. Trivs väldigt bra på kvantum.
Packar stressar och försöker hinna med att vara med så många som möjligt innan dess. Och om en vecka så kommer bästa Elin hem och hon kunde inte vara mer saknad.
Annars så, ja vi var i Luleå i fredags  och käkade lunch med Anders och Robin och var på inflyttningsfest hos Hanna och Macke. Mycket trevligt, men på grund av jobb så rullade bilen hem kring midnatt. 
Efter som min blogg består av bilder så ska självklart detta inlägg inte vara ett undantag.
Vet inte om jag redan har skrivit det och är för lat för att kolla upp det, men det är här alla som vill kommer att få läsa om resan iaf. 
 
Skriver via dator för omväxlings skull och har därför inga bilder förutom på resan min syster gjorde för två år sen. Och JA hon var i Australien också, men vi ska faktiskt till Asien också. Sådeså, härmar inte alls henne, nejnej. 
 
 

Så stolt över min syster